Renovatie aan uw huis nodig in Den Haag? Direct contact

Renovatie Den Haag

4.78/5 (18 stemmen)

Renoveren betekend voor ons het verouderde gedeelte van uw huis of kantoorpand opknappen. Opknappen in de vorm van het terug brengen van de kwaliteit die het ooit geweest was, maar dan beter.

Denk bij een renovatie bijvoorbeeld aan het uitvoeren van schilderwerk, stukadoren, een complete renovatie, een toilet- en of badkamer renovatie. Daarnaast ook het aanleggen van elektrotechnische installaties, loodgieterswerk en onderhoud.

Geboren en getogen in Den Haag hebben wij verstand van de aanwezige bouwstijlen en mogelijkheden, van herenhuis tot arbeiderswoning, van vrijstaand tot rijtjeshuis.

Renovatiebedrijf in Den Haag

Wat kunt u van ons verwachten en bij wat voor een klussen kunt u ons inzetten. Denk bijvoorbeeld aan kleinschalige projecten, zoals het schilderen van kozijnen en herstelwerk van de dakbedekking. Of de grote projecten waar meerdere woningen uit een VVE, winkelpanden en kantoren gerenoveerd moeten worden.

Woning renovatie, waarde vermeerdering van uw woning

Woning renovatie vindt plaats voor particulier maar ook voor bedrijf. Is uw woning in Den Haag nodig toe aan een renovatie? Heeft uw badkamer, keuken of toilet een update nodig? Of wilt u uw woning opknappen zodat er meer waarde toegevoegd wordt aan de woning? Dan doet MDK Onderhoud graag het werk voor u.

Kantoor renovatie

Oude kantoren kampen soms met ruimte tekort. Maar ook met de huidige technische inrichtingen is soms een ruimte niet meer passend bij uw huidige bedrijfsopzet. Met meer personeel, meer flexruimtes, kleinere of juist grotere werkplekken is het soms passen en meten met de oude ruimte. Creeer meer ruimte in uw kantoor door een renovatie. Wist u dat een vernieuwde en inspirerende werkruimte zelfs bijdraagt aan een hogere productiviteit van uw personeel?

 

Bespreek met ons de mogelijkheden

[CTA]

 

Passende oplossing

Voor elk project hebben we een passende oplossing. Met meer dan 15 jaar ervaring krijgt u precies wat u verwacht, kwaliteit voor de juiste prijs.

De mogelijkheden bij het renoveren in Den Haag zijn eindeloos. Denk bijvoorbeeld aan:

  • Het plaatsen van ramen
  • Het vervangen van kozijnen
  • Het maken en plaatsen van wandafscheidingen
  • Het plaatsen van een dakkapel of dakraam
  • Het plaatsen van keukens
  • Diverse soorten stucwerk aanbrengen

 

Renoveren Den Haag

Kortom, wilt u een woning of gebouw laten renoveren in Den Haag of omstreken? Neem dan eens vrijblijvend contact met ons op. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden en kunnen u indien gewenst adviseren.

 

Vastgoedonderhoud Den Haag

MDK Onderhoud is een totaal-onderhoudsbedrijf en actief voor meerdere woningcorporaties, vastgoedbeheerders en vve’s.

 

Als onderhoudsbedrijf kan je niet alles alleen. Daarom werken wij samen met een vaste kring specialisten. Hierdoor kunnen wij een all-round oplossing bieden.

 

Dagelijks onderhoud

Bij het dagelijks onderhoud dat gepleegd wordt komen we vaak over de vloer bij bewoners van uw panden. Gespecialiseerd in het onderhoud houden wij rekening met en ontzorgen wij de bewoner. Het reparatiewerk, onderhoud en renovaties vinden zo mogelijk stofvrij plaats en zorgen we natuurlijk voor een opgeruimde werkplek.

 

Reparatieonderhoud: Heeft u een reparatieverzoek? Meld uw verzoek en wij nemen binnen één werkdag contact op met de huurder.

 

Badkamer renovatie Den Haag

Omdat snelheid bij een organisatie van belang is kunnen wij binnen enkele dagen complete badkamer- en keukenrenovaties in bewoonde situatie opleveren. Wij kunnen deze voor een bewoner ingrijpende situatie, als zeer prettig laten ervaren. Dit door de doorlooptijd zo kort mogelijk te laten duren.

 

Planmatig onderhoud Den Haag

MDK Onderhoud verzorgt ook gepland onderhoud aan vastgoed van corporaties, VVE’s en vastgoedbeheerders. Geveltechniek en schilderwerk zijn hierbij de veel voorkomende werkzamheden en worden regelmatig uitgevoerd.

Schilderwerk bij renovaties

Vanuit onze achtergrond realiseren wij jaarlijks projecten op het gebied van nieuw binnen- en buitenschilderwerk, renovatieschilderwerk en planmatig onderhoud van schilderwerk.

Schilderwerk bij een renovatieopdracht vraagt naast vaardigheid ook een gedegen materialenkennis, en onze schildersdivisie is bekend met alle pijnpunten en zeer bedreven in het compleet vernieuwen van rotte houtdelen en het behandelen van aangetast hout. De panden in Den Haag geven soms een mooie uitdaging om er weer een strakke gevel van te maken.


Deel uw ervaring en beoordeel ons:


Direct contact?

Bij spoed, bel direct met:
+31 (0)6 22 866 740

Voor een offerte aanvraag of andere vragen, vul onderstaande gegevens in. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.